Privatlivspolitik

1. Dataansvarlig

 

MKB Undervisning IVS

CVR. nr.: 39061074

Holger Danskes Vej 23

2000 Frederiksberg

Email: info@mikrokogebogen.dk 

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi og med hvilket formål?

De overordnede formål med indsamling af data er

  1. At du kan benytte vores produkt og services

  2. At vi kan udvikle og forbedre vores produkt og services til gavn for vores besøgende

Nedenfor finder du detaljer om indsamling, formål og brug.

2.1 Ved brugeroprettelse

Ved oprettelse af en bruger indsamler vi data, der er nødvendige for at du kan benytte siden. Disse informationer er dit navn, e-mail adresse, og et kodeord.

Vi beder dig også fortælle os hvilket universitet og studie, du går på. Vi bruger denne information til at forbedre vores indhold på siden og sikre, at vi leverer relevant indhold.

Inden du opretter din bruger, beder vi dig bekræfte, at du har læst og accepterer alle vores betingelser, da forudsætningen for at foretage et køb er, at du har oprettet en bruger. 

Det er ikke muligt at oprette en bruger uden at have accepteret vores betingelser.

 

2.2 Ved udfyldelse af kontaktformularer og indsendelse af opgaver

Når du udfylder vores kontakt formularer eller indsender en opgave, indsamler vi oplysninger, der gør os i stand til at svare tilbage og hjælpe dig med din opgave. Disse informationer er navn, e-mail adresse samt dit spørgsmål og/eller opgave.

 

2.3 Ved betaling

Når du køber hos os, indsamler vi de oplysninger, der er nødvendige for at vi kan gennemføre transaktionen og levere produktet til dig. Disse oplysninger er information om det produkt du køber, email og kreditkortinformation.

2.4 Ved besøg af vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, er der en række cookies, der registrerer nogle oplysninger. De oplysninger vi indsamler om dig på vores hjemmeside er blandet andet antal besøg, antal sessioner, sessionsvarighed, sidevisninger, IP-adresse, lokation, browser, enhed samt hvilken hjemmeside du kom fra, da du besøgte vores side. Det kan også være, hvordan du fandt os, dvs. via organisk søgning, annoncering eller lign.

Du kan læse mere om hvordan vi indsamler disse oplysninger, samt hvordan du fravælger dem i vores Cookies politik.

2.5 Formål og anvendelse

Opretholdelse af vores aftale med dig

Vi bruger dine oplysninger til at behandle din ordre, modtage betaling og levere produkter og services til dig.

Overholdelse af lovgivning og legitime interesser

Vi anvender personoplysninger til at kunne overholde lovgivning, blandet andet regnskabsloven, samt forfølge vores legitime interesser. Herunder følger en række specificeringer

 

Vi bruger oplysninger til at forhindre og kunne påvise ulovlige handlinger for at beskytte og håndhæve vores juridiske rettigheder eller i øvrigt som påkrævet ifølge lovgivningen. Det kan f.eks. være at sikre at vores materiale ikke bliver anvendt og delt på ulovlig vis. Det kan også være i forbindelse overholdelse af regnskabsloven.

 

Vi anvender oplysninger fra sporingsværktøjer og cookies til analysemæssige formål for at forbedre vores hjemmeside og indhold. Dette gør vi for hele tiden at kunne optimere vores materiale til gavn for vores brugere, samt udvikle vores forretning og fastholde vores relevans overfor brugerne. Det er herudover nødvendigt, at du som bruger accepterer cookies, da vores loginsystem kræver det for at fungere.

 

Vi anvender personoplysninger for at kunne levere en god kundeservice og sikre at vi kan levere et godt produkt.

 

Juridisk behandlingsgrundlag

Vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, på følgende juridiske behandlingsgrundlag:

  • For at kunne opretholde vores aftale med dig og levere det produkt og de services du har betalt for

  • For at kunne forfølge vores legitime interesser i at forbedre og udvikle det produkt og de services vi leverer til dig, samt i at udvikle vores forretning

  • For at kunne overholde lovgivning i forbindelse med f.eks. skat, moms og regnskab

3. Hvem deler vi dine oplysninger med og hvorfor?

 

Vi deler kun dine oplysninger med vores serviceleverandører, som vi samarbejder med, f.eks. omkring levering af software, IT infrastruktur, annoncering og betalingsløsninger, i det omfang det er nødvendigt for at forfølge formålene angivet i afsnit 2.

 

3.1 Leverandører

Vi samarbejder kun med serviceleverandører (vores databehandlere), der har politiker og foranstaltninger, som lever op til reglerne i den nye persondatalov (GDPR).

Vores serviceleverandører er

  • WIX

  • Stripe

  • Paypal

  • Sentrylogin

  • Google

  • Dropbox

  • Facebook

Har du spørgsmål til vores aftaler med ovenstående leverandører, kan du skrive til os på mikrokogebogen@gmail.com.

 

4. Dine valg

De oplysninger vi indsamler direkte fra dig, er oplysninger du frivilligt giver os. Du kan vælge ikke at dele oplysningerne med os, men så vil det ikke være muligt for dig at anvende vores services i større eller mindre omfang. Hvis du f.eks. vælger at acceptere cookies fra vores side, men ikke vil dele dit navn og e-mail adresse med os, kan du frit bruge vores gratis materiale, men du vil ikke kunne oprette en bruger og få adgang til alt vores indhold.

 

Det står dig til enhver tid frit for at tilbagekalde dit evt. samtykke. Du kan f.eks. fravælge brugen af cookies og sporingsværktøjer. Læs evt. vores afsnit vedrørende cookies i vores generelle betingelser 

 

5. Dine rettigheder

Ønsker du at gøre krav på nedenstående rettigheder, bedes du kontakte os på e-mail: mikrokogebogen@gmail.com

Du har til enhver tid ret til at

  • få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

  • komme med indsigelser mod eller begrænse vores behandling af dine oplysninger

  • få rettet oplysninger om dig, som er forkerte eller misvisende

  • få slettet oplysninger om dig

  • tilbagekalde dit samtykke, hvis et sådant er givet

  • få udleveret de oplysninger vi har om dig i et læseligt og forståeligt format (dataportabilitet)

Du har yderligere ret til at klage over vores behandling af dine oplysninger ved at kontakte os. Du har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

6. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at vi kan opfylde de formål, som er beskrevet i afsnit 2, eller for at vi kan overholde gældende lovgivning.

Generelt opbevarer vi dine oplysninger i op til 2 år efter du er stoppet som kunde hos os. Herefter slettes eller anonymiseres oplysningerne. Nogle oplysninger gemmer vi dog i længere tid.

Personoplysninger relateret til regnskab og bogføring, skal vi jf. bogføringsloven gemme i 5 år. Disse oplysninger gælder blandt andet betalings- og fakturaoplysninger.

7. Ændringer til vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til løbende at foretage ændringer til vores privatlivspolitik. Hvis vi laver større ændringer til vores privatlivspolitik, sørger vi for at give dig besked herom.

MKB

Mikroøkonomi trin for trin

© 2015 af MKB Undervisning IVS

CVR NR. 39061074

Frederiksberg, Danmark

Anvend Google Chrome som internet browser for optimal ydelse

  • Wix Facebook page